Σύντομο Βιογραφικό

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Αργυρός Ιωάννης είναι Μαιευτήρ-Χειρουργός -Γυναικολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής  Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τομέα Μητέρα – Παιδί.

Έχει εργαστεί σε πολλά νοσοκομεία, όπως το ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ, το ΝΙΜΤΣ και υπήρξε επιμελητής της Πανεπιστημιακής Κλινικής του νοσοκομείου  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ .

Συγκαταλέγεται στους ιδρυτές του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ και του Κέντρου Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, του οποίου υπήρξε και Πρόεδρος για αρκετά χρόνια.

Σήμερα είναι ειδικός Μαιρυτήρ – Χειρουργός – Γυναικολόγος, επιστημονικός συνεργάτης των Μαιευτηρίων ΙΑΣΩ και ΡΕΑ, καθώς και του Νοσοκομείου IASO GENERAL.

Έχει γράψει πολλά επιστημονικά άρθρα και επιστημονικές εργασίες, καθώς επίσης έχει οργανώσει και πάρει μέρος σε πολλές ομιλίες, ιατρικά στρογγυλά τραπέζια και επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, με θέματα της ειδικότητός του.

Είναι εξειδικευμένος στις Κυήσεις Υψηλού Κινδύνου, στους Υπερήχους της Μαιευτικής και Γυναικολογίας, στα θέματα Γυναικείας και Ανδρικής Στειρότητας – Γονιμότητας, στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και στα νοσήματα του Μαστού.

Δέχεται με ραντεβού στο ΙΑΣΩ και στο ιατρείο του, Μεσογείων 6, Αμπελόκηποι(στάση Μετρό Αμπελόκηποι), Αθήνα, 4ος όροφος, τηλέφωνο 2107714800 και 210 6184000, Mail: argyros.i@ gmail.com.